New Yorker

NewYorker Web Site

NA PUTU USPEHA – New Yorker ima više od 840 prodavnica u 30država, što ga čini jednom od najvećih modnih kompanija u Evropi.
Od 1971. godine, kada je otvoren prvi ogranak u Flensburgu, gradu na severu Nemačke, kompanija New Yorker stalno raste.
Promišljenim ulaganjem u budućnost, New Yorker nije samo obezbedio nova radna mesta, već se i razvio u modnu kompaniju prisutnu na medjunarodnom nivou.

 

Tim kompanije New Yorker čini više od 15,000 zaposlenih sa punim i skraćenim radnim vremenom. Nasuprot opštim prilikama, New Yorker u poslednjih nekoliko godina beleži snažan rast i konstatno povećanje svog profita. Ovaj uspeh se može pripisati efikasnom pozicioniranju na tržištu i značajnoj ekspanziji u Evropi.
Dijapazon proizvoda kompanije New Yorker se sastoji uglavnom od mode za mlade, džinsa, sportske odeće i urbane garderobe namenjene modernoj mladoj populaciji, uz veliki broj modnih detalja i širok izbor donjeg veša.

Asortiman kompanije New Yorker obuhvata sledeće brendove: fishbone i fishbone sister (sportska i urbana garderoba), amisu (ženska visoka moda), smog (moderna, svakodnevna odeća za muškarce) i censored (donji veš i kupaći kostimi).
Kolekcije su prilagođene godišnjim dobima i prate najnovije modne trendove, a izrada odeće je visokog kvaliteta. Kompanija se stara da u svim prodavnicama kupcima uvek na raspolagnju budu najnovije kolekcije.

 

Share Button